Arrangement:

Politik på en sjov måde

Deltagelse fra 8. kl

Politik på den sjove måde.

Politik 2021/22

Kunne du tænke dig at blive klogere på den store verden uden for din hoveddør? At lære og opleve noget nyt og blive bedre til at argumentere for dine holdninger? Og kunne du tænke dig at møde andre nysgerrige unge og tage på fede ture til?

Så er "Politik på den sjove måde" lige noget for dig uanset om du er ung politiker på deltid eller bare nysgerrig elev.

Holdet mødes første gang på Ungdomsskolen d. 24. august kl. 17-20. Derefter mødes vi tirsdag den 7. spetember kl. 17.00 - 20.00, hvor du får informationertil vores tur til Ungdommens EU-topmøde. Tag evt. penge med til Pizza eller en god madpakke med.

Mandag den 13. september tager vi toget ca kl. 15.00 mod Ålborg, hvor vi møder de andre unge fra Nordjylland som skal deltage i EU-topmødet. Vi er hjemme ved 21 tiden.

Fredag den 24. september kl. 16.00 tager vi mod Christansborg, infor om denne tur får man ved deltagelse på holdet.

Tilmelding og betaling via vores hjemmesiden

september 2021

enrollmentText:
Status:Tilmelding
  1. Start:
    24. aug 2021
  2. Ugedag:
  3. Tidspunkt:
  4. Sted:
    Ungdomsskolen og 10.klassecenter, Fr-havn
  5. Aldersgrænse:
    Ja (14-18 år)