Arrangement:

God mad og bæredygtig kost

Deltagelse fra 7. kl

Vil du gerne spise mere bæredygtigt med omtanke for din fremtid og miljøet, men samtidig blive dejlig mæt?

Vi bliver flere og flere mennesker på jorden, hvilket betyder at vi skal producere flere og flere fødevarer -uden at drive rovdrift på naturen og dens ressourcer.

De fleste danskere har nok hørt om begrebet bæredygtighed - og ved også at det belaster miljøet mere at spise kød frem for grøntsager. Nogle tror også at vi skal være veganer eller plantespisere for at passe på jorden, men er dette korrekt?

På dette hold vil du få den nødvendige viden, for at du i fremtiden kan træffe de rette valg i supermarkedet, om hvilke varer, der skal i kurven og med hjem, hvis du ønsker at leve mere bæredygtigt. Du vil her tilkende dig viden om bæredygtighed og lære at lave mad med omtanke for miljøet og vores planet. Derudover vil vi også snakke om de myter der er om kost, plantespisere, veganere og vegatarer, mælk og kulhydrater…

Er du nysgerrig og undre dig over hvad bæredygtig kost er? - er det nu du skal tilmelde dig

aug 2019
enrollmentText:
Status:Tilmelding sluttede 21-10-2019
  1. Start:
    23. okt 2019
  2. Slut:
    11. dec 2019
  3. Ugedag:
    Onsdag
  4. Tidspunkt:
    16:15 - 18:45
  5. Sted:
    Bangsbostrand Skole
  6. Adresse:
    , 9900 Frederikshavn
  7. Kategori:
    Madlavning
  8. ID:
    Mad1
  9. Pris:
    -
  10. Betaling kræves før indskrivning:
    Nej
Underviser:
Nanna Penina Høeg Juhl Carton
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: