Læringslokomotivet

Frederikshavn Kommunes Ungdomsskole er blandt de 12 første ungdomsskoler, der har afviklet læringslokomotivet i 2017 og skal i 2018 afvikle 3 uger med camp.

Formål:

Læringslokomotivet er et intensivt læringsforløb for unge i 7. og 8. klasse, der har brug for at blive løftet fagligt, socialt og personligt, så de kan opnå karakteren 02 eller højere i dansk og matematik ved deres 9. klasses prøve, og blive erklæret uddannelsesparate til en ungdomsuddannelse.

Målgruppen er elever:

• der er kognitivt inden for normalområdet og går i 7. eller 8. klasse
  • der er markant forsinkede i deres faglige standpunkt i dansk og matematik
  • der har mistet troen på at de kan få en ungdomsuddannelse, men har viljen til at ændre dette

Klik her for mere info: