Generelt for rejser gælder:

Tilmelding foregår efter princippet ”først til mølle”.

Efter tilmeldingsfristen vil du modtage et brev, som dine forældre skal underskrive og sende retur til ungdomsskolens/10. kl.-centers kontor.

Dine forældre vil modtage et indbetalingskort, i betalende forældres e-boks, på beløbet svarende til turens depositum

Ca. 1 mdr. herefter vil dine forældre modtage endnu et betalingskort, i betalende forældres e-boks, på restbeløbet (evt. det fulde beløb).

Afbud/framelding:

Når Ungdomsskolen/10. kl.-center har en forældreunderskrift, skal rejsen betales.

Afbud/framelding skal ske skriftligt til:

-   Ungdomsskolen:               Christian Mikkelsen  -  mail: chmi@(if you can see this please update your browser)frederikshavn.dk

-   10. kl.-center:                   Per Abrahamsen Hesthaven -  mail: peht@(if you can see this please update your browser)frederikshavn.dk

Til elever der rejser med Frederikshavn Ungdomsskole og 10. kl.-center:

Du skal medbringe Det gule sundhedskort.

Vi har i Ungdomsskolen/10. kl. valgt at vore elever på rejser skal medbringe Det blå EU-sygesikringskort.

Bestilling af Det blå EU-sygesikringskort (du skal bruge dit ”Nem ID”)

Sådan gør du:

·         www.borger.dk

·         Sundhed og sygdom - EU-sygesikringskort (Det blå sygesikringskort)

·         følg vejledning

Kortet er gratis og sendes til din adresse, når det er bestilt.

Pakkeliste 2019

Rejseplan 2019

TU002 - Østrig ,Ungd.skolen
Åben for tilmelding

Østrig 2019

Deltagelse fra 8. kl

(Begrænset antal pladser)

Ungdomsskolen arrangerer skitur til Zell Am See, Østrig i uge 8 (vinterferien 2019).

Denne tur er for elever i 8. klasse og opefter.

Du vil modtage et brev, som dine forældre skal skrive under på.

Det er vigtigt med hurtig tilbagemelding, når du har modtaget forældreunderskriftsbrevet.

Depositum på kr. 1500,00 og restbeløb indbetales på tilsendt girokort i forælders e-boks.

Pris:

Er du under 18 år på afrejsedatoen den 19. februar 2019 , skal du betale kr. 3795,00

Er du fyldt 18 år på afrejsedatoen den 19. februar 2019, skal du betale kr. 4500,00

I prisen er indeholdt hvilebus, halvpension (morgenmad og aftensmad) på lækkert hotel, skiskole og 4 dages liftkort.

HJELM UNDER SKILØB ER PÅBUDT.

Opstår der sygdom eller er man på anden måde forhindret efter at Ungdomsskolen har modtaget forælders bekræftelse, er det familiens egne forsikringer/ansvar, at få dækket omkostningerne.

Infomøde 22. januar 2019 kl. 18.15 -20.15 Kirkegade 9D, Frederikshavn

Pakkeliste 2019

Rejseplan 2019

juni 2018

.
Afdeling: Frederikshavn Kommunale Ungdomsskol
Periode 19.02.2019 - 24.02.2019 Ugedag Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
Ledige pladser 17

Du skal oprette "ny bruger" første gang du logger på eller brug dit UNI-login.