Drama1 - Drama 8-10 kl.
Åben for tilmelding

Drama - Sæby Scenen, Skovlyst.

Deltagelse fra 8. klassetrin


Går du rundt med en skuespiller i maven, så kan dette tilbud være lige noget for dig.

Vi vil komme til at arbejde med sjove og lærerige dramaøvelse, med improvisationer og udfoldelser til musik. Har man lyst til at være med til at skrive små spil, bliver det også muligt. I løbet af efteråret vil vi i en proces med andre kreative unge bruge alt det, vi laver på dramaaftnerne til et stykke, som bliver skrevet sammen til den forestilling, vi efter nytår går i gang med at øve på. Stykket vil være tilpasset den gruppe, der er på holdet. Altså er der plads og udfordringer til både nye og mere garvede unge skuespillere.

For de unge, der også har lyst til at være med til at skrive på de små skuespil, vil der være en workshopweekend og måske et par ekstra samlinger.

Vi har en lang og god tradition med at lave teater af høj kvalitet. Det gør det godt at være skuespiller og godt at være publikum.

På holdet går unge i alle aldre fra hele kommunen, så hold dig ikke tilbage. Kom og være med i et sjovt teaterfællesskab.

Ring gerne til instruktør Margaretha Cedergren på 2750 6169 og hør mere.

*Første del af sæsonen er gratis og alle kan deltage, men vælger du, at være med i opsætningen af det store skuespil, er det nødvendigt, at blive tilmeldt Sæby Scenen som ungdomsmedlem, og der vil blive opkrævet et ungdomskontingent fra Sæby Scenen.

.
Afdeling: Sæby | Lærer: Margaretha Cedergren
Periode 05.09.2018 - 24.04.2019 Tidsrum 19:00 - 21:30
Ugedag Onsdag Ledige pladser 7
Sted Skovlyst

Du skal oprette "ny bruger" første gang du logger på eller brug dit UNI-login.